CARNAVAL I LO CAGARRO

S’atansa CARNAVAL2018!!!! I a Agramunt la gresca es dispara. Ja ho tenim a tocar. Disfresses a punt i enllestint les carrosses.
Dissabte al matí ja és una tradició el comprar una menja exquisida, inventada ja fa uns anys pels responsables del grup de teatre TEATREDETICS.

LO CAGARRO


Aquest any els beneficis de la venda del Cagarro aniran en benefici del Projecte PedRetina i del repte #StagardtGo1. Per l’estudi de les malalties degeneratives de la retina de caràcter hereditari que debuten en la infància.



De què els voleu? De merengue, de xocolata a la pedra, de mousse de xocolata ...... A escollir! Les millors postres per aquests dies. Per gaudir en família o amb els amics. Una manera divertida i una mica escatològica en un dia on tot s’hi val.


On els podeu comprar? Doncs a la plaça de l’Església i en el sector de la Fondandana el dissabte al matí. També trobareu els nostres petit venedors ambulants pels carrers del poble.


Us avisem: Aneu d’hora ben d’hora si no us voleu quedar sense! Ah1 i no ho oblideu: aquest any el Cagarró a més de bo esdevé solidari, molt solidari; i per tant, molt més bo.
Bon profit!

I clicant aquí 💩 trobareu unes quantes dites i refranys.

MOLT BON CARNESTOLTES A TOTS I TOTES!



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PRIMERS COL.LABORADORS

INSCRIPCIONS OBERTES