CURSA DE L'OLI 2017. GRÀCIES!

La 54a Fira de l’Oli  i amb ella la XIV Cursa de l’Oli de les Borges Blanques organitzada pel Club Atlètic Borges és una de les curses que  s’ha  sumat  amb  un dorsal zero a favor del projecte #StargardGo/PedRetina i ha permés la recaptació de 400 Euros pel projecte PedRetina.
http://www.clubatleticborges.cat/uploads/images/1478185593.jpg
En el dia d’ahir, amb la coincidència de molts dels corredors que afirmaven que ha estat una cursa brillant en l’organització i que s’ha gaudit participant d’aquesta, potser perquè han pogut gaudir d’aquest apreciat oli Qualitat Verge Extra…,  hem d’afirmar a més a  més de que si recentment  vam rebre d’un amic un article de l’home més feliç del mon, MeiK Wiking, avui  la dona més feliç del mon ha tornat a ser la nostra mare, pediatra, dona ... Margaret Creus. De motius, emocions no n’han faltat.

foto de Stargardt Go / PedRetina.
Part dels integrants de l'equip #Stargardt Go! que van participar a la cursa

Per tot això us volem agrair  de tot cor el compromís de l’organització i persones vinculades al projecte de la Cursa de l’ Oli i, com no!, la de tots els seus participants que han contribuït de manera altruista a que l’objectiu de cercar finançament pel Grup Pediàtric de Distròfies de Retina de la plataforma Rare Commons liderada per l’ hospital Sant Joan de Déu de Barcelona el tinguem una mica més a prop.
Us encoratgem  a continuar organitzant curses de tant bon nivell en el territori  i fins una propera edició!
Endavant #StargardGo/PedRetina !! i endavant Cursa de l’Oli!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PRIMERS COL.LABORADORS

INSCRIPCIONS OBERTES