El MAG BALA a Agramunt

Bon dia!

Com va tot? StargardtGo continua treballant en la tasca de difusió de les malalties degeneratives de la retina i tenim previst un esdeveniment pel proper dia 24 de novembre a les 21h al Casal Agramuntí.
Coneixeu el Mag Bala? Doncs, us adelanto, un artiste excepcional, un jove crack de la màgia, situat en la llista dels millors. Ah! I és de Tornabous!
L'Àlex, el seu representant, l'Albert Orno, la Patricia Verdejo, el Dj Jordi Balagué i resta de persones que ajuden a fer l'espectacle possible, són d'aquelles petites joies que tan en tan un es troba enmig del camí de la vida i que et fan pensar que un món més just i solidari és possible. 


Voleu veure un tastet del seu darrer espectacle PIM PAM?, doncs cliqueu aquí: 💝

Amb la col.laboració i patrocini del Restaurant l'Atípic d'Agramunt, i l'Ajuntament d'Agramunt


Venda d'entrades a l'Oficina de Turisme d'Agramunt ubicada a la plaça del Pou en horaris de 9:00 a 13:30 als matins i de 17:00 a 19:00 a les tardes. El dissabte de 10:30 a 13:30. També una hora abans de l'espectacle al mateix Casal Agramuntí. Pels que no pugueu venir podeu comprar fila 0. Com?

1) en el següent link, on posa donar (clicar damunt la imatge):2) en el link mateix del repte StargardtGo (part 2) (clicar damunt la imatge):


3) en la mateixa oficina de turisme


A TOTS INFINITES GRÀCIES!!!

SaveSave

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

INSCRIPCIONS OBERTES

PRIMERS COL.LABORADORS