EL CROSSFIT COM A EINA DE NORMALITZACIÓ

Aquesta entrada és especial, doncs va adreçada a una persona EDICIÓ LIMITADA, com ell mateix s'autodefineix. I és que el Marc Gil, a part dels seus èxits esportius, està duent una tasca increïblement interessant amb el seu projecte de CROSSFIT INCLUSIU per a persones amb discapacitat. Un projecte que seria bo estendre cap a tots els clubs i abastant totes les disciplines esportives. 

Tots som únics i diferents, amb les nostre coses bones i les nostres mancances. Hi ha algú que s'atreveixi a dir que és capaç de tot o que és bo en tot? Segurament, no, veritat? 

Per tant, després de conèixer el Marc i el seu projecte comparteixo una reflexió amb tots vosaltres.

Prou de posar barreres i prou de que sigui la mateixa societat la que digui a ningú què pot fer i què no pot fer. Tots som capaços de fer alguna cosa i no es pot prejutjar a ningú per la seva condició, sigui la que sigui. Tothom es mereix tenir igualtat d'oportunitats i per això cal trencar amb una colla de barreres i de prejudicis.

Marc Gil responsable, juntament amb una colla de voluntaris del club esportiu CrossFit Les Corts de Barcelona, d'un Projecte de CROSSFIT INCLUSIU. Esperem que la seva iniciativa resulti inspiradora per a moltes persones i que hi hagin molts altres clubs que es sumin a la seva manera d'entendre el món.


A banda de la seva qualitat humana i la seva energia contagiosa, el Marc Gil té un currículum esportiu impressionant, i aquí només comento els premis que ha aconseguit amb CrossFit Adaptat:

- Wodapalooza, Miami 2017 (1er)
- Reebok UG Seres, Toronto 2017 (1er)
- Wodapalooza, Miami 2018 (2on)

Sense paraules!!!!

Doncs si voleu conèixer al Marc i tota la seva tasca, el podreu trobar a la I Cursa Solidària StargardtGo el dia 17 de juny. Recordeu per inscripcions: dorsal solidari aquí, caminada aquí i curses aquí.

Gràcies a tots i fins a la propera!!!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PRIMERS COL.LABORADORS

INSCRIPCIONS OBERTES