SAMARRETES #STARGARDTGO!

Us agrada ajudar als altres? sou solidaris? voldríeu millorar el món?

Si sou esportistes, si us agrada còrrer, si practiqueu esport o bé us apassionen els reptes, aquest és el vostre moment, el vostre espai i el vostre punt de trobada. Teniu l'oportunitat de fer del vostre hobby un acte de solidaritat.

Hem creat unes samarretes especials tant pels amics, companys, coneguts i saludats de l'ICS Lleida, com per a tota la gent dels voltants d'Agramunt que vulguin participar. Les samarretes són pràctiques, són xul.les i són úniques!

Tallatge home / dona de totes les mides, màniga curta, llarga o sense màniga d'un color blau espectacular i un logo molt especial. El logo, que vareu escollir entre tots amb les vostres votacions a través de les xarxes socials, es fa ben visible a la samarreta i li confereix quelcom de màgic. És el vostre logo #StargardtGo!



En el següent link trobareu informació detallada de com podeu fer el tràmit.

Un incís! Quan escolliu la samarreta que voleu, cliqueu l'opció "NO" a les altres samarretes, ja que sinó el sistema no us deixarà continuar. 


En cas que, en canvi, l'esport no sigui la vostra passió però igualment voleu posar el vostre gra de sorra en la lluita contra les malalties degeneratives de la retina que debuten en la infància i condueixen a ceguesa i baixa visió també podeu ajudar des d'aquí




Comentaris

  1. Felicitats a tots els companys i amics de Stargardtgo!!!, tan de bo la vostra solidaritat i força es faci viral!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

PRIMERS COL.LABORADORS

INSCRIPCIONS OBERTES